HTML

Érd ek

Mindenféle ami eszembe jut.

Friss topikok

  • Watt25: Elég jól megfigyelhető Érden, hogy mindig valamilyen elv szerint nevezték el az utcákat. Én pl. a ... (2011.10.21. 08:56) Első nap

Címkék

Első nap

2011.08.21. 14:10 Sammy Moore

Szóval a dolog úgy kezdődött, hogy elköltöztem Budapestről Érdre. Illetve nem egészen, csak félig úgynevezett próbaidős költözésre. A pasimmal. Járulékos tartozékkal egy kutya és egy macska is gazdagítja mindennapjainkat. Első észrevétel a környékről, hogy a városfejlesztési osztályon dolgozó illetékes fejére borulhatott a Kis Növényhatározó, vagy a Kerti növények című becses könyv. A környező utcák a Szegfű, Bazsarózsa, Porcsinrózsa, Pemetefű és társai nevével büszkélkedhetnek. Az utcánk is a hangzatos Rebarbara nevet viseli. Ami szerintem jól áll egy növénynek na de egy utca nem hiszem, hogy büszkén visel egy kétség kívül érdekes növény nevet. Na de az utcát persze senki nem kérdezte meg ebben egészen biztos vagyok.

A ház mézeskalács házikóhoz hasonlít a kertben gyümölcsfák álldogálnak. Méltósággal viselve terhüket. A terasz hatalmas.

A háziállatok eddig csak szagról ismerték egymást, a bemutatás nem zárult éppen fényesen. Jelenleg az van, hogy a kutya befelé igyekszik jönni, a macska meg kifelé. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a találkozás nem a macs életébe kerülne...

Ebben a kérdésben jelenleg patthelyzet van. A békítő tárgyalások folynak a kert felosztása érdekében.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandjaimavarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr293168674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2011.10.21. 08:56:51

Elég jól megfigyelhető Érden, hogy mindig valamilyen elv szerint nevezték el az utcákat. Én pl. a központban lakom ahol E betűvel kezdődő női nevei vannak az utcáknak.
süti beállítások módosítása